all that really matters


altora facandu-le loc. altor dezamagiri ce inevitabil or sa vina. le simt pasul, calcatura stramba si greoaie, umbrele…

la ce bun toate? la nimic. la ce bun sa iti zdrobesti sufletul in bucati? la ce bun sa imparti si ultima farama? cui, si ce sa mai dai? vei fi hulit si osandit ca nu le e destul.

20 de gânduri despre „all that really matters”

  1. Am înțeles că ești umblată prin lume, deci aș avea multe de învățat din experiențele tale. Păcat că nu te găsesc pe cititorul WP, deși îmi arată că te urmăresc. Doar prin ultimul tău comentariu pe blogul meu am avut posibilitatea și inspirația să-ți citesc ultimele gânduri. Mereu plăcute, despre orice ar fi vorba.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ai tăiat comentariile de la The wedding guest outfit. Cu ocazia Puturoasei tale m-am interesat de sinonime pentru lazy. Uite ce am găsit: work-shy, indolent, slothful, otiose,
    bum, drone, good-for-nothing, idler, layabout, loafer, ne’er-do-well, no-good.
    (informal): do-little, do-nothing, lazybones, slug. Dar cel mai bine cred că merge (slang): slouch. 🙂 Deși, dacă mă întrebai pe mine, i-aș fi zis lazy bitch. 😀

    Apreciază

      1. Off topic…
        Și totuși tumultul și ritmul actual ti-a intrat cumva în sânge și nu-ți place dar nu te poți nici lăsa…e ca un viciu afurisit.
        Am înțeles că Liverpool este un oraș frumos ?!
        De regulă stau cuminte dar acu am intrat nițel pe fireastră !! 🙈
        Hai ti pup!!

        Apreciat de 1 persoană

        1. multumesc, clopotica mea draga! ♥️ da! 😂 cred ca functionez pe baza de adrenalina. multa si nebuna.
          Liverpool-ul e frumos, oras port, Beatles, cluburi, baruri, secolul 17 cu secolul 21, nu primesti amenda daca arunci chistocul de tigara pe jos, au un accent de mi-a trebuit un an sa-i inteleg, sunt rasisti, lgbt-ul e la el acasa. stau in city centre printre hoteluri si cafenele chiar langa cele trei docuri. partea rea e ca nu ai sa vezi nicio alta nationalitate intr-un job de front desk. sunt rasisti.

          Apreciază

  3. Încă nu mi-am băut cafeaua, așa că s-ar putea să fie vina mea, dar gândurile tale par rupte dintr-o avalanșă de gânduri. Iar ce s-a rupt mi-a pus mintea pe bigudiuri. ;:) Postarea ta începe cu ”altora facandu-le loc. altor dezamagiri ”… Așa trebuia să fie?

    Apreciat de 2 persoane

    1. 🤭 la ora cand am vazut ca am publicat draftul, nici eu nu am mai stiut ce am vrut sa spun. scrise offline au fost gandurile si setat blogul pe privat. am patit la fel cu am patit cu articolul in care am scris ca mi-e dor de niste…mazare. 🤭
      si eu care credeam ca am blogul pe privat…
      pe bigudiuri stau si eu acum! e incorecta forma pronumelui nehotarat? trebuie s-o intreb pe Issa. clar!
      multumesc,Jo!

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.