Alma Parchet -un confort personalizat


Ne-am certat! Definitiv! Eu am ocupat îmbufnată colțul canapelei din stanga, el pe cel din dreapta. Între noi teancurile de reviste și pliante vorbeau despre lux, lifetime, remodelarea spațiului, estetică, preț, calitate și despre o echipă de profesioniști specializată în găsirea armoniei între viziune, estetică și funcțiune. Visasem la un design personalizat, un apartament călduros, primitor și confortabil, iar “echipa de profesioniști” angajată a avut o abordare diferită a esteticului: o mochetă gri, impersonală, de o calitate ieftină, care părea să ucidă toate principiile estetice. Eram revoltată! Nu eram fan mochetă! Îmi doream parchet! Un parchet elegant care să completeze mobilierul, să intensifice aspectul unic al livingului, un parchet pentru încălzire în pardoseală.

Ne-am certat! Unul dintre noi era vinovat, dar niciunul nu vroia să recunoască. El spunea că neînțelegerea a pornit de la acel alb-gri-argintiu pe care eu îl doream cu încăpățânare peste tot , în toate nuanțele și texturile. Eu spuneam că neînțelegerea a pornit de la el și de la încrederea pe care avut-o în designerul a cărui viziune a fost o mochetă.

Îl priveam pe soțul meu cât de indiferent era și mă gândeam cu disperare să-mi fac bagajele! Nu părea deloc afectat de decor. Mocheta ucidea pur și simplu orice pasiune. Ah, îmi trimiți mesaje pe instagram! Unfollow îi dau chiar acum! Cine știe cu ce fluturași, iepurași vrei tu să mă convingi să păstrăm mocheta. Ah, dacă nu aș sti cât ești de comod…

Plec la mama, gândeam eu, îl las cu mocheta lui cu tot…Mă pregăteam să-i trimit un mesaj amenințător, dar…wow ce poză! Eu asta vreau, aproape că am sărit în sus de bucurie!

photo Alma Parchet

-Am văzut că nici nu mai vorbești, încerc să îți trimit linkuri și poze, dar tu nici nu îți verifici telefonul.

-Alma Parchet e răspunsul, dragul meu! Redecorăm, schimbăm afurisita asta de mochetă! Află repede cine sunt!

photo Alma Parchet

“Alma Parchet este dedicata pardoselilor din lemn, fara a exclude alte optiuni. Pardoselile, treptele si mobilierul din lemn nu sunt doar o optiune de lux, sunt o optiune de durabilitate, de confort si emotie. Emotia unei alte vieti protectoare în încapere, cea a lemnului.” -Alma Parchet

-2011 este anul în care Alma Parchet s-a înființat pe piața de pardoseli premium, în special din lemn, și este furnizor de soluții de pardoseli la cheie.

-La cheie? Ce înseamnă la cheie?

-Oferă consultanță în alegerea cele mai potrivite pardoseli și se ocupă de livrare și montaj.

-Livrare și montaj? Exact ce ne trebuie! Ce produse au?

  • Parchet din lemn masiv: esențe autohtone și exotice.
  • Parchet stratificat (de asemenea parchet din lemn).
  • Parchet pentru încălzire în pardoseală (parchet dublu stratificat si triplustratificat)
  • Parchet din lemn de lux (modele cu design, parchet Chevron).

Vreau de la Alma Parchet un parchet triplu stratificat, uite ca acesta:

photo Alma Parchet

Produsul este din clasa de selecție Country, este stabil dimensional și stabilitatea este completată de frumusețea și eleganța finisajului, parchetul Elara White Matt este alb, mat și finisat prin lăcuire.Lemnul folosit la confecționarea lui este stejarul, o esență îndrăgită.

Un parchet cu mirosul profund al pădurii și atingerea caldă a unei pardoseli din lemn.

Sincer, nu am știut că există un parchet pentru încălzire în pardoseală, nu am știut nici că etapa de montaj poate dura foarte puțin sau că parchetul stratificat este de multe ori gata finisat, ceea ce scurtează cu atat mai mult timpul. Am aflat că din punct de vedere al tipurilor de montaj existente, acestea sunt doua: montaj flotant si montaj lipit de șapă. Fiecare tip de montaj în parte se realizează în mod diferit. În cazul montajului flotant prinderea placilor se face pe sistemul dublu click. Intre șapă și parchet se instalează o folie care acționează ca o barieră de vapori.

După atâtea informații, lucrurile nu mai păreau atât de gri. Mocheta avea să dispară și mă gândeam cu emoție să aduc și o pată de culoare peste alb griul argintiu al decorului meu.

Roz!

photo Alma Parchet

Știți care este una din cele cinci reguli care te fac să te bucuri de caldura eliberată de sistemul de încălzire in pardoseală? Să nu acoperi podeau cu covoare. Mulțumesc, Alma Parchet! Mie nu-mi plac deloc covoarele!

Am dat follow din nou soțului meu pe instagram. Îmi trimite inimoare, iepurași, fluturași…N-an mai plecat la mama! Nu! Am rămas să mutăm canapeaua în dormitor. Specialiștii Alma Parchet ne-au oferit consultanță gratuită și o reducere de zece la sută. Mâine e o zi importantă: montarea parchetului de către echipa de profesioniști Alma Parchet. Pe lângă ideile de amenajări interioare pe care le-am găsit pe site, Alma Parchet te învață pas cu pas modul în care se montează parchetul, dar pentru că tuturor ne plac serviciile la cheie, am ales serviciile echipei de specialiști pentru acest lucru. Profit de timpul frumos de afară și plec în căutarea unor accesorii roz!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021, proba nr. 9, sponsor https://www.almaparchet.ro/

8 gânduri despre „Alma Parchet -un confort personalizat”

  1. Ştii ceva!? Nici mie nu-mi plac covoarele. Nu am decât din cele foarte mici prin câteva locuri. Nu am nici perdele că la imensitatea geamurilor cine naiba le-ar tot demonta şi remonta. Şi ce nu mai am!? Nici calorifere nu am. Atunci ce am!?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.