Când am devenit antreprenor, recunosc, mi-a trebuit o doză de nebunie, abilitățile mele erau doar cele dobândite după absolvirea facultății de economie și la cursurile despre comunicare, negociere sau managementul afacerii. Că nu eram pregătită să trec prin provocări și nu știam nimic despre asumarea riscurilor, aveam să aflu mai târziu. Prima provocare a fost proiectul pentru construirea unei sali de evenimente . Cheltuiam bani și timp în câutarea celor mai buni proiectanți și celor mai bune materiale de construcție. Făcusem o promisiune că în mai puțin de trei luni, voi da startul evenimentelor în spațiul pe care o parte din clienții mei îl așteptau. Îmi era teamă că acest proiect va fi un eșec.

Trebuia să renunț la Cortul de evenimente care nu oferea toate facilitățile și siguranța organizării de evenimente.

Într-un final mi-am dat seama că am nevoie de o firmă care să dețină controlul asupra întregului proces de construire: de la proiectare și livrare, pâna la montaj.

free gyf preluat de pe aplicația wordpress

Întotdeauna m-am simțit copleșită de poveștile de succes ale celor care au devenit antreprenori. Știu, unele povești sună de…basm. Mie îmi trebuia o poveste simplă dar cu destule detalii care să o facă fascinantă.

Când am descoperit povestea Frisomat care a pornit în 1996, din Piatra Neamț, cu ADN româno-belgian, am fost convinsă că am găsit partenerul de afaceri mult căutat.

photo: Frisomat România

“Inovatori în construcții metalice”

editare Canva

Inovatori cu peste 974 de hale metalice, acoperind peste 982.000 mp și fiind partenerul de încredere a peste 869 de antreprenori din România. Pentru fiecare proiect, Frisomat a investit totul în expertiză, astfel încât fiecare antreprenor și afacere a obținut cel mai bun raport calitate-preț posibil.
În condițiile în care durata medie a unei afaceri în România este de 10 ani, Frisomat sărbătorește astăzi 25 de ani de existență.

Din 1996, Frisomat România a construit peste 800.000 de metri pătrați de hale pentru agricultură, producție industrială, producție alimentară, service, show-room, logistică, divertisment și zootehnie.

Cu ajutorul Frisomat am reușit să proiectez o sală de evenimente, dar și o sală de sport.

De ce să alegeți Frisomat? Pentru control complet și rezultate sigure. Pentru că este un partener de încredere.

☑️ oferă soluții complete de 🟠 Proiectare;🟠 Producție;🟠 Livrare; 🟠 Montaj;

☑️ asigură un montaj rapid;

☑️ sunt întotdeauna inovatori;

☑️vă puteți crea o imagine personalizată;

☑️ găsiți întotdeauna soluții constructive: hale industriale, hale agricole, săli de sport și agrement,

Vă invit să descoperiți Frisomat pentru că ei pun proiectul clientului pe primul loc, se pot vizualiza împreună desenele de construcție online, calculele pot fi primite și citite digital folosind modele 3D online care evidențiază fiecare detaliu. Vă invit să descoperiți Frisomat și o poveste fantastică pe care o ve-ți scrie împreună.

articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021, proba nr. 8, sponsor Frisomat România

3 gânduri despre “Frisomat-un partener de afaceri important

Comentariile sunt închise acum.