Adevărul, provocarea și “Ambition”


Uff, eu în bucătărie! Greu de imaginat! Hei, știu să gătesc ( shh, habar nu am), dar, dacă ar fi după mine, nu aș găti deloc. Am cei mai mofturoși și pretențioși copii din lume! Da, vă spun sincer, cât se poate de sincer, gătim împreună. Trei păreri, trei idei și tot atâtea dezbateri. Se folosesc rețete celebre sau pur și simplu inventate. Se folosesc condimente, o mie, care te fac să strănuți continuu, idei năstrușnice cu miere de albine, fripturi înăbușite în sos de vin, fructe, legume și dulceață. Credeți că au tenunțat la junk food? Nu! Își pregătesc singuri chicken nuggets, chicken quessadilla, pizza și alte minuni. Că am mâncat niște burgeri delicioși pregătiți de ei, ok, gata, tac, nu mai spun nimic!

Azi dimineață după micul dejun, ce să și facă? Au ocupat livingul și au început să se certe de la play station, unde și cum să-l mute. Nicio șansa să-i potolesc. Ba m-au mai trimis și la bucătărie: “Mama, da’ niște gogoși nu ne faci și nouă?” Fix! De gogoși îmi ardea mie, lor nici atât.

În bucătărie mi-am pus mâinile în cap,. Farfurii, cești, căni, cuțite, furculițe, peste tot și pe oriunde. Asediu? Uragan? Dezastru! Ah, le întrerup curentul, le tai internetul, le…, nu știu ce le fac.

M-am calmat, mi-am luat mâinile din cap și m-am pus pe adunat și spălat farfurii, linguri, cuțite, oale, tigăi…N-am uitat nici de gogoși! Surpriză: telul rupt, mixerul cu cablul de alimentare topit, un bol mult prea mare, altul prea mic…

Ok, mi-am zis, improvizez, fac cu ce am și caut cea mai tare firmă care comercializează produse de bucătărie. Zis și făcut!

(făcut gogoși adică)

photo personal editat Canva; aproape că le-am ars, mă furase pagina de facebook Dajar Magazin home; am uitat să scriu că am pus și esență de rom☺️; inevitabil, rețeta a eșuat cu brio, copiii au zis că nu!

Despre Dajar Magazin-home spuneam, pe care i-am gasit atât pe facebook cât și pe instagram @dajarmagazin, și am rămas picior peste picior, dând scroll și uitând de gogoși.

Dacă e primăvară trebuie să fie și super oferte pe piața produselor de casă și bucătărie-gândesc eu pornind motoarele de căutare.

photo:Dajar România

Rezultatele apar cu super oferte: accesorii și ustensile de bucătărie, de la “Ambition” România, brand din magazinul Dajar România. Produsele au un design original și prețuri accesibile.

Un set tacâmuri alcatuit din 30 tacamuri din otel inoxidabil de inalta calitate, și mult visata oală sub presiune îmi aduc aminte că mi-ar fi de un real folos. Rețeta eșuată de gogoși mă trimite direct la pagina cu exact ce îmi lipsește din bucătărie: un bol roșu Glamour ideal și pentru salată.

Știu, din bucătăria mea lipsesc multe ustensile ajutătoare, dar decorațiunile de masă superbe mă fac sâ uit de tăvi, de tel și de bol,

Data viitoare încerc o tartă cu mere. Evident cu forme de prăjituri de la Ambition.

photo: Dajar România

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021, proba nr. 4 , sponsor Dajar România


( la ora la care am scris articolul, la mine termenul limită nu expirase, copiii dormeau pe fusul orar de România, dar au fost dezamăgiți că nu am trimis articolul. “trimite-l mama, ca doar nu ai facut gogosile pe avion. data viitoare sa-ti iei si tavile cu tine. una peste alta, acasa sunt fan produse Dajar. una peste alta, articolul l-am scris aflata in afurisita asta de carantina in Uk. la insistentele copiilor, de dragul lor, inscriu articolul in competitie)

5 gânduri despre „Adevărul, provocarea și “Ambition””

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.