O bucătărie cu stil


Nu-mi permit un kitchen designer, clar, că nu sunt unul, e și mai clar. Revistele înșirate în jurul meu promit o bucătărie funcțională și modernă cu un look unic, dar nu e nimic din ce îmi doresc eu. Îmi doresc un stil sofisticat, dar în același timp simplu, un spațiu funcțional dar și un loc primitor de relaxare. Atunci când am mărit spațiul, renunțând la pereții despărțitori dintre bucătărie și living, nu m-am gândit că bucătăria și livingul trebuiesc completate în aceeași paletă cromatică. Zona de living nu mi-ar da bătăi de cap, dar bucătăria linie cu aparatură performantă și o hotă pe măsură, da, îmi dau bătăi de cap. Când spun aparatură performantă mă gândesc la cele trei importante electrocasnice nelipsite din bucătăria unei familii: cuptor, plită, pe care pe toate mi le-aș dori electrice, și, piesa de rezistență, hota, care va asigura aerisirea încăperii.

editare Canva

Și nu am nici cea mai vagă idee cum va arăta.

Îmi iau geanta și las revistele răvășite pe canapea. Sunt invitată la prietena mea care a pregătit o pizza delicioasă. Cum să refuz o așa invitație! În drum cumpăr un buchet frumos de flori și mă grăbesc să ajung. Locuiește într-un apartament cochet într-un cartier nou și de cele mai multe ori stăm la povești în living. Mă întâmpină cu un zâmbet jucăuș și mă invită în bucătărie. Ciudat, gândesc eu, locul ei preferat e în living unde stăm la o cafea, ori înghețată, și povestim despre nimicuri.

În ușa bucătăriei rămân “wow” , cu gura căscată. Prietena mea pufnește în răs. Wow? Nimic nu mai era la fel ca acum două săptămâni. Totul e schimbat: spoturi luminoase, mobilier, aparatură de uz casnic, totul nou, totul strălucitor, în fața mea, în toată splendoarea, definiția unei bucătării moderne, ideale, perfecte, frumoasă, pur și simplu frumoasă, sfida orice designer cu pretenții.

-Cum ai reușit să faci asta? O întreb uluită.

Franke

-Cu ajutorul lui Franke, îmi raspunde ea misterioasă. Totul a pornit de la bateria veche de bucătărie. Ia un loc și îți povestesc. Nu am stare! Franke, bateria de bucătărie? Ce poveste siropoasă de dragoste trebuie să ascult? Dumnezeule, asta e bucătăria pe care o visez!

editare Canva

-Deci, cine este Franke? De când îl cunoști? Îmi spui odată? Și toate aceste produse cum le-ai găsit? O întreb eu sperând că este totuși o poveste siropoasă la mijloc.

-Pe Franke magazin online. De acolo am luat cuptorul, plita și hota.

photo: logo Franke web site

Franke România este parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporaţiei multinaţionale Franke Artemis şi activează pe piaţa locală din anul 1998 fiind lider pe piaţa autohtonă de echipamente incorporabile pentru bucătării destinate uzului casnic. (https://www.frankemagazinonline.ro/despre-noi.html)

Aveam un proiect mai vechi, dar nu aveam nici banii, nici timpul necesar. Întotdeauna mi-am dorit o bucătărie elegantă și funcțională. Am înțeles într-un final că aspectul bucătăriei depinde în primul rând de electrocasnicele folosite. Eram fascinată de mobilier, dar nu vedeam proiectate sau încorporate electrocasnicile pe care trebuia să le folosesc. Atunci m-am gândit că în funcție de spațiu și necesități voi cumpăra aparatele electrocasnicele și apoi voi apela la un proiectant pentru alegerea tipului de mobilier. Banii nu au fost o problemă, pandemia ne-a dat toate planurile de vacanță peste cap. Am economisit banii și i-am investit în acest proiect. Și când te gândești că totul a pornit de la bateria veche de apă montată pe perete și nu pe chiuvetă…

Ador produsele Smart pe care le-am cumpărat, dar dacă vezi și colectia Maris sau Mythos, te îndrăgostești pe loc.

Iar această pizza delicioasă am copt-o t la noul meu cuptor din colectia Smart

Franke

Acum știu cum va arăta bucătăria mea:

Smart, inedita, funcțională, plină de personalitate, o bucătarie cu stil Franke.

Ce-ar spune bucătăria mea despre mine dacă ar putea vorbi? Clar, ar spune că sunt o femeie sofisticată.

make your life wonderful with Franke!

Franke

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021, proba nr.2, sponsor Franke România.

6 gânduri despre „O bucătărie cu stil”

    1. multumesc, scumpa mea Issa! incurajarile tale conteaza mult! ♥️ uite, cartea ta nu a ajuns, joi am zbor, de scris nu mai pot scrie, lucrurile nu s-au asezat inca bine, dar trebuie sa plec. super blogul e ca sa nu ma prabusesc! te imbratisez cu tot dragul din lume si cu admiratie pentru ceea ce esti! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.