nu e iarnă cum ești tu-jurnal de blogareasa sleepless sau how to dealing with sleep problems and more


I’m gonna pur si simplu die. Ieri am lungit o cafea pana la sapte seara. Da-i cu traininguri, cu interviuri, cu downloadat cu trimis documente. Si iar traininguri…Si iar documente. Da share code-ul, da insurance-ul, da bank contu’…Da de toate!

Nu, nu m-a apucat acum, asta, cum ii zice…dezvoltarea personala (?). Nu! Nici invatatul, nici macar de promovare nu-i rost. Am ramas fara job!

(A innebunit motanul! De aseara si de…toata noaptea zgarie parchetul, mocheta, se urca pe pereti si zice “mama”. Jur ca-l dau afara!)

Da, am ramas fara job! Pentru ca sistemul permite numai stafful…intepat, si eu nu sunt intepata. Ca ce sa fac! Asa sunt eu! Nu dati cu hate! Thanks! Si am plecat! De la job.

Stiam eu ca o sa-mi vina vremea, de aceea am aplicat la patru joburi. Le-am luat pe toate, si nu am inceput niciunul! Ca mai dureaza passcode-ul, ca in paispe zile, ca mai fa un training, ca nu am tras aplicatia…

( Minune! S-a linistit motanul! Doamne ajuta! Ce sa mai dorm la ora asta?)

ce-i pasa! se plimba prin cladire

M-am luat frumos si am fost sambata trecuta la un job: Hermes! Warehouse! (Fereasca Dumnezeu si Maica Domnului!) Doar astia iti dau job: aplici azi si incepi maine. Jobul chiar usor! Bani frumosi, 13 lire ora. In zece minute m-am prins ce trebuie sa fac. Mi-au dat vesta si bocanci, si un pistol. Doamne fereste, nu unul adevarat, unul de scanat coletele. Si ce colete, si ce scanat! M-am distrat toata noaptea, adica nu toata noaptea, pana la patru dimineata. Misto jobul, ia coletul, scaneaza coletul, arunca-l in skip. Pana la patru dimineata. La patru, team lead-erita, o poloneza de vreo 23 de ani, imi zice sa iau doua skipuri si sa le duc de la unit 998 la unit nu stiu care. Ce sa fac? Huh? Pai cum sa le duc? Le impingi, zice aia, ca au rotile. Si unde sa le duc? Hat in capat. Pai, indienii aia, ce fac? Nu, ca aia is de la security! Nah! Am lasat pistolul si am plecat acasa.

N-am dormit un ochi azi noapte. Because of motanul, because of him, ca m-a sforait toata noaptea, si because of me. Ce ma fac?

Trei romane am scris azi noapte. Trei! Si o carte politista: How to kill motanul.

ce ma fac cu el?!

Ma inteapa inima! De la cafea!

Bine, pa! Barbatu’miu si-a pus muzica: lady in red!

Fereasca Dumnezeu!

Aveti ceva pentru somn?

22 de gânduri despre „nu e iarnă cum ești tu-jurnal de blogareasa sleepless sau how to dealing with sleep problems and more”

  1. Tare sofisticata, dar interesanta si palpitanta viata, în vremuri de crize planetare si pandemii imaginare, zic si eu. 🙂 ))
    Sarbatori fericite, binecuvântate, linistite, desavârsite, alaturi de toti cei dragi !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.