septembrie, 8


se intuneca noros, ostenit, aproape rosu, aproape stins. e neliniste in cer, in aer, pe pamant. lumini reci, scanteietoare cuprind orasul. tremura luna ratacind sub nori de fum si stramb pe luciul apei se pierd umbre de cladiri inalte. nu mai e la fel. e atat de “nu”, atat de rece. se intuneca ostenit, stingher, tacut, si-i atat de toamna pe strazile lungi.

in drum spre Londra dupa o vara nebuna. sunt trista in noaptea asta. a murit Regina!

By Eleanor Tomlinson Art

10 gânduri despre „septembrie, 8”

 1. A lăsat o amprentă foarte greu de şters pe foarte multe şi cu siguranţă a lăsat o direcţie foarte bine trasată. Deci şi doar din inerţie lucrurile vor merge o perioadă lungă bine, aşa cum au mers şi până acum.
  Să se odihnească-n pace!

  Apreciat de 1 persoană

 2. A fost iubită. Și mie îmi pare rău de ea. Oricum, e pe locul doi în lume, după Ludovic al XIV-lea, dar acela a domnit de la 5 ani, ea a fost o regină tânără, dar matură și responsabilă, care și-a făcut pe deplin datoria față de țară și de lume. Singura rază de speranță, acum? Poate o fi un strop mai bine și pentru noi, din moment ce Charles iubește România. Sau poate nu. Și, oricum, mama și fiul nu se pot compara… lui îi lipsesc multe din ce a caracterizat-o pe ea. Odihnească-se în pace!

  Apreciat de 1 persoană

  1. da, Marina, nu am iubit niciun conducator al tarii in care m-am nascut, dar m-am trezit iubind, alaturi de o planeta intreaga, regina altui popor. sunt multe secrete, se va mai scrie istorie, dar Printul Charles va trebui sa nu dezamageasca o lume intreaga.
   s-o odihneasca Dumnezeu!

   Apreciat de 1 persoană

 3. Am citit și eu… Poate va fi bine. Să sperăm că va fi bine în continuare. Sau măcar cum a fost. Știu că, poate, tu te gîndești din alte puncte de vedere, dar eu, de la distanța mea, mă gîndesc doar că nu mai vreau schimbări în lume, din cauza unora care n-au avut timp sau loc să-și manifeste himerele. Sper să fie bine pentru voi, pentru noi.

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.