Confesiuni la miezul nopții


Mi-a fost greu să scriu cuvinte. Anul acesta am scris multe tăceri. Emoțiilor, trăirilor, nu le-am putut construi limbajul. Am scris pe ecranul minții tristeți, tăceri, gânduri, dureri și, tot acolo, pagini din viață. Cu început și punct final. Anul acesta m-a durut mult. A fost o prăbușire. Au fost multe plecări, reveniri si nesfârșite nopți nedormite. Au fost întrebări fără răspuns. Am aflat lucruri neștiute. Am aflat că am greșit. Doamne, cât de mult! Cât de greu am greșit!
Am lăsat să curgă tăceri, dar sufletul țipa să le scriu. Nu le-am scris.

Dacă ați simțit că nu sunt cu voi, dacă nu am răspuns, dacă am uitat să răspund, dacă v-am citit și nu am lăsat niciun gând, vă rog, treceți cu îngăduință peste asta. V-am răspuns în gând și am fost cu voi! Am notificări ce mă țin aproape de voi.

Em, te-am citit în toate nopțile când ai scris. Atât de cald, atât de drag îmi este scrisul tău. Potecuța, știu zilele în care scrii și le aștept. Potecuță fără tine viața e pustiu! Nu mă pot lăsa de tine! Issa, de zeci de ori te-am felicitat în gând pentru articolele publicate, cărțile tale le-am așteptat cu nerăbdare, știi asta. Cosmisian, să știi că ți-am răspuns în gând. Am râs atunci când ai spus că ai noștri nu ne citesc! Îți mulțumesc pentru că ești!

Diana, iți citesc articolele. Îmi apar pe email. Nici de tine nu mă las! 😊

Ecoarta mea dragă, te iubesc! Italianca mea frumoasă și zăpăcita de la 69, Aura B., da, vă citesc, vă iubesc scrisul!

Iulian, tu nu mai ești de o veșnicie pe aici. Unde ești? Unde scrii?

Cristina, nu pierd nimic din gândurile pe care le lași pe blog.

Mulți dintre voi, autori wordpress, autori pe care îi urmăresc îmi sunteți dragi. E lungă lista.

Da, dacă am fost atât de tăcută e pentru că,în spatele numelui de blog, eu, femeia sofisticată cea care face haz de necaz și scrie aiureli și tristeți, am fost pur și simplu la pământ.

Cu înțelepciunea de după, o să vă spun să aveți grijă de voi. Și o să vă mai spun să aveți grijă de cei dragi. Iar dacă cineva are nevoie de voi, daca vă strigă, dacă vă cheamă, să-i fiți!

Vă doresc dimineți cu inima plină de soare, de dragoste, de bine! Va doresc suflet vesel și împlinit! Va doresc să fiți iubiți! Nu știu să fac urări, și nici cuvintele nu-mi găsesc. Să ne avem și în anul care vine, să dea Dumnezeu! Ani mulți să ne avem! Și să ne fie așa cum ne dorim!

cu drag!

21 de gânduri despre „Confesiuni la miezul nopții”

 1. Te-am cāutat acasā, la casa ta virtualā de multe ori. Ti- am auzit tācerile înāltate în eter…s-au izbit de-ale mele si-au reverberat…oh, Doamne, da, si eu am gresit. Sper sā nu se repete… Sper ca mācar privind desenul, sā te fi bucurat câteva clipe! Iti multumesc pentru dragostea ta, este nepretuitā pentru mine.
  Nu ti-am rāspuns din motive tehnice!

  Apreciat de 1 persoană

   1. Pentru cā inima ta, sufletul tāu au o vibratie aparte, o vibratie ce strābate spatiul ce ne desparte, apropiind douā suflete ce simt într-un fel aproape identic stāri, lucru, idei…
    Îmi place sā tac pentru cā tācând lumii, pot vorbi cu mine. Si, culmea, îmi sunt cel mai fidel si grozav interlocutor.
    Tu stii asta, vorbele tale sunt balsam pentru mine si de aceea îmi esti nu dragā, ci foarte dragā! 🤗🥰

    Apreciat de 1 persoană

    1. te iubesc, suflet frumos!
     sunt asa mahnita ca nu-mi sunt bine. cum necum, sunt la pat. m-a luat si pe mine. dupa doi ani in care am lucrat si am fost in mijlocul raului, raul a venit si la mine.
     o sa fiu bine!
     imi esti foarte draga! 🤗
     te iubesc, suflet frumos!
     ♥️

     Apreciază

     1. O, Doamne! Va trece si nebinele acesta. Trece! Trebuie doar sā crezi si se va risipi! Gândul tāu de bine e mai puternic decât acest rāu! Stiu cā vei fi bine pentru cā esti puternicā!
      Îmi esti foarte dragā! 🥰🙏🙏🙏🙏🙏

      Apreciat de 1 persoană

 2. Tăceri au fost si la mine. Poate la multi alții dintre noi. Uneori, anumite întâmplări ne lasa fara cuvinte si exista dureri pe care nu le poti vindeca decât în singurătate. Greșelile ne învață. Bine ar fi sa nu fie… Îți doresc un an mult mai bun, total diferit!

  Apreciat de 1 persoană

 3. De câte ori văd notificare de la tine şi de câte ori văd articol nou, ştiu, înainte să citesc, că-mi va umple sufletul de drag şi de bine, de cald şi de frumos ce voi citi. Şi aşa a fost de fiecare dată.
  Te simt atât de aproape de parcă am crescut împreună. Şi te iubesc şi-mi eşti dragă de nu pot spune! Şi îţi mulţumesc!
  Să-ţi fie anul ce vine bun, darnic în bucurii, cald, cu oameni dragi alături!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Uneori e nevoie și de tăceri, să știi. Noi înțelegem, cel puțin eu! Important e că ne suntem aproape cu gândul, căci și eu mă gândesc la tine, la ce scrii. Un 2022 infinit mai bun, draga mea! ❤️🤗

  Apreciat de 1 persoană

 5. Doamne, ce cuvinte frumoase ai scris, încât ești iertată, cu siguranță, de noi toți, cei cărora și tu ne ești dragă, fiindcă din tot ce scrii transpare căldura sufletului tău frumos! Am empatizat cu tine total, ți-am înțeles durerile chiar și pe acelea pe care mi le-ai transmis doar telepatic. Îți doresc să fii mult mai bine în anul ce vine, sănătoasă și veselă, glumeață cum ne-ai obișnuit prin comentariile tale superbe! Te pup cu drag!! 😘💝

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.