Acțiune, motor, se filmează!

Play!

Am terminat școala de make-up artist și mă pregătesc să dezvolt și să co…con…(scuzați!), consolidez o carieră în acest domeniu. Sunt specializată în machiajul de înaltă definiție ( ceeee?) și îmi doresc să lucrez pentru producțiile de teatru, cinematografie și televiziune. Sunt interesată în găsirea unor produse (ce dumnezeu ai scris aici?!)…în căutarea celor mai bune produse…

-Pe bune? Stop! Nu merge! Nici pe mine nu mâ conving cu ce spun aici! Schimbăm scenariul! Ce consolidare, ce dezvoltare? Deja m-am plictisit! Ce școala de make-up am absolvit eu? Ah, tu vorbești despre fetele de la bloc: Florica, Irina, Alina? Hahaha, da, îmi aduc aminte, le făceam câte un make-up “profesionist”, de arătau mai bine înainte decât după. Shimbăm scenariul! Motor?

-Of! Ești cea mai încăpățânată soră pe care o am! Mi-ai spus că pentru a câștiga o cremă personalizată și o excursie pentru un weekend la Palacio Real de Madrid oferită de Compania “La Cabine”, companie ce își va prezenta bijuteriile, pardon, produsele cosmetice de o înaltă calitate și eficacitate, trebuie să participi cu un scurt video în care să motivezi de ce îți dorești asta. Schimbăm scenariul de câte ori vrei tu. Dar dacă vei spune:

Sunt interesată în găsirea unor produse care pot reda un aspect perfect al tenului indiferent de maturitatea pielii și de produse de îngrijire pentru hidratarea și tonificarea pielii,

câștigi concursul garantat. Nu sună mai natural? E vorba despre un brand despre perfecțiune, frumusețe, un brand specializat în îngrijirea tenului…

-Perfecțiune ai zis? Încăpățânată ai zis? Ok!Perfecțiune e numele meu! Hai să-i dăm pe spate!

-Motor?

-Play!

Bună, nu am fost niciodată în Spania, numele meu este Influensara si sunt o femeie sofisticată. Am tenul uscat și riduri, mă rog, riduri de expresie, ok, am riduri. Fac alergie la orice cremă de față și fiică-mea spune că arăt ca o bunică. Sunt abonată la newsletterul site-ului și am văzut că echipa de specialiști “La Cabine” oferă o oportunitate unică: cea de a crea pentru clienți o diagnoză personalizată și propria cremă. Îmi doresc să aflu cât mai multe informații și ajutor în alegerea texturii și a ingredientelor. Adică: ajutor, nu mai vreau să arăt ca o bunică!

-Cum a fost?

-Nu ești normală! Am trimis video-ul! Baftă!

În viață sunt momente când ajunși la maturitate încă ne mai jucăm, mai jucăm și în propriile roluri de dramă sau de comedie. Ne amăgim că timpul nu trece, dar atunci când avem momente de nesiguranță ne ascundem chiar și de noi înșine. Sincer, de cele mai multe ori simt că anii nu mai sunt un număr. Îmi iubesc anii, dar timpul doare mai ales atunci când pe chip se citește trecerea lui.

Am citit despre reguli, sfaturi, alimente, obiceiuri, rutine care vorbesc despre cum poți avea un ten sănătos. Ah, știți și voi la fel ca mine cât e de greu să le urmezi? Am găsit produse care promit “tinerețea fără bătrânețe și…”. Nah, nu sunt de buzunarul meu! Dar, pentru că “totul este posibil, imposibilul cere doar mai mult timp”, am găsit în Farmacia La Preț Mic, care are scopul de a redefini conceptul de preț mic în zona magazinelor online cu profil farmaceutic, un produs din gama La Cabine,

photo: FarmaciaLaPrețMic

pe care îl voi trece pe wish list. Produsul are o formulă specifică pentru hidratarea profundă a pielii, umplerea ridurilor, restructurarea epidermei, repararea celulelor deteriorate de soare si conferă volum pielii mature.

La Cabine Pure Hyaluronic:

Datorită succesului online, compania FsrmaciaLaPrețMic a deschis și magazine fizice.

Atunci când am aflat faptul că “decalogul” de baza pentru sanatatea pielii este colagenul și acesta are grija de fermitatea, elasticitatea si stralucirea pielii dar din păcate, după vârsta de 25 de ani, sinteza colagenului in organism incepe sa scadă și poate fi redus cu pana la 30% pana la varsta de 45 de ani, am spus “niciodată nu e prea târziu dar de cele mai multe ori e degeaba”.

Am dat un search în căutarea celor mai relevante produse. Acum sunt în așteptarea acestui produs pe care vreau să-l testez. Mărturisesc că îl aștept cu nerăbdare.

La Cabine Collagen

🔗 Confera fermitate si restructureaza aspectul tenului;

🔗 Creste cantitatea de colagen din piele;

🔗 Previne apariția ridurilor și pierderea elasticității;

🔗 Întăresc și restructurează aspectul tenului.

photo: FarmaciaLaPrețMic

Ah, câte produse aș adăuga pe lista mea pentru că în funcție de rutina ta zilnică și în funcțe de ten, produsele sunt

La Cabine BOTOX, La Cabine Pure Hyaluronic,La Cabine Flash Effect,La Cabine Retinol, La Cabine Collagen,La Cabine Anti Imperfection, La Cabine Vitamina C, sub formă de fiole le găsiți pe site-ul FarmaciaLaPrețMic

Spunea cineva că “viața e un joc cu multe surprize”. M-am jucat trimițând email-ul și materialul video și surpriza a venit odată cu răspunsul de la firma producătoare de produse cosmetice și farmaceutice “made in Spain” , “La Cabine”:

Dragă Influensara, îți mulțumim prntru interesul acordat ptoduselor noastre. Suntem încântați și nerăbdători să îți fim de ajutor. Te rugăm să completezi formularul de mai jos pentru a descoperi împreună formula tipului de cremă raportată la tipul tău de ten. Îți oferim și o invitație pentru a participa la evenimentul de lansare a noilor produse “La Cabine”, care va avea loc la Palatul Regal din Madrid. Detaliile le găsești în documentul atașat. Te așteptăm cu drag! “

Life is a journey! Călătoria spre Palatul Regal din Madrid, cunoscut și ca Palatul din Orient a fost una de vis.

sursa photo: Wikipedia

Am participat la evenimentul creat de “La Cabine” un eveniment unic organizat la cel nai mare palat regal din Europa, Palacio de Oriente. Clǎdirea esre localizatǎ pe Strada Bailén, în partea de vest a Madridului și în partea de est a râul Manzanares. Invitații au fost pe măsură: membrii ai familiei regale, ambasodori ai brandului de frumusețe La Cabine și câștigătorii selectați în urma concursului. A fost de vis, a fost un regal. La Cabine a strălucit în lumina și splendoarea palatului care a găzduit evenimentul. A fost un cocktail de splendoare, energie și frumusețe.

foto arhiva personală

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021, proba nr. 7, sponsor https://www.farmacialapretmic.ro/

3 gânduri despre “Un regal de frumusețe

Comentariile sunt închise acum.