Londra și o vară târzie. O calatorie lungă și o mie de speranțe într-un geamantan plin cu haine. Joburile întârziau să apară și, în diminețile grăbite, îmi lăsam cafeaua nebăută și fugeam spre stațiile de metrou ori de autobuz, trântind ușile în urma mea cu gândul că azi, o fi el al unșpelea interviu, voi fi în sfârșit acceptată. Nimeni, nimic! Nu-mi mai doream front office assistant, call desk administrator, high paid jobs and bla bla, nici vorbă. Dar sincer, nici in cleaning nu găseam nimic. Ba da, intr-o zi, o indiancă drăguță mi-a oferit un job: călcătoreasă. Călcam cearșafuri și fețe de pernă pentru un hotel până am fugit împușcată de acolo și cocoșată de spate și cu degetele arse de la afurisitul ăla de fier de călcat. Că am mai avut un job intr-o fabrică unde stăteam cocoțată pe tocuri și purtam fustă, nu vă mai zic, m-au dat afară că nu mă îmbrăcam corespunzător. Cum să stau eu cu safety boots, salopetă și cu mănuși de protecție?! Nah, eram pierdută, exilată, ploua intr-una și nu aveam nici un ghid de supraviețuire în orașul în care nici soarele nu îndrăznea să apară. Londra și o vara târzie…

https://unsplash.com/photos/JcWfwAIN0tc

Până într-o zi când admiram ținuta unei doamne elegante care iși bea cafeaua pe o terasă undeva pe Oxford Street. Eu așteptam plictisită să se facă ora 13,00 fix pentru un interviu. În câteva minute ne-am împrietenit și în alte zece minute am aflat uluită că interviul urma să-l am cu acea doamnă care lucra pentru un outlet fashion editorial. Nu vă închipuiți că aș fi un foto model. Nici nu arăt ca unul. Era vorba despre un portofoliu fashion, editorial model pentru un outlet store din Londra. Și pentru că întotdeauna am fost fascinată de haine și accesorii, și mai ales de un stil original în felul de a mă îmbrăca, îmi doream jobul mai mult decât orice. Urma să fac ceva ce îmi plăcea enorm: să creez ținute-cu stil-din zona outlet folosind articole vestimentare de la renumite case de modă.

Pentru mine a fost simplu. Iubesc produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte din magazinele second- hand și outlet unde găsești cele mai cunoscute și iubite branduri. Sunt unice și sută la sută autentice. În geamantul adus de mine la Londra am pus ținute vestimentare de un șarm unic cu ajutorul cărora am mizat întotdeauna pe crearea unui stil personal.

Ținutele, obiectele vestimentare, accesoriile aduse de mine, le-am găsit în România în magazinul Evernisaj.

Produsele sunt noi și unice la https://www.evernisaj.ro și sunt adăugate zilnic în magazinul OUTLET. Culorile, tipul de țesătură, croiala, piesele “altfel” realizate de casele de modă renumite sunt de catwalk, de fashion week Londra sau Paris. Hainele au o anumită personalitate a timpurilor și mai ales a designerilor.

Noi, femeile, avem o pasiune nevinovată pentru genți și clutch-uri și mai ales pentru felul cum le asortăm. Ele ne sunt cele mai bune prietene și ne dorim o calitate superioară a acestora.

photo: Evernisaj

Să nu uităm nici de pantofi. Ador pantofii rosii. Pe Evernisaj găsești ncălțăminte second hand pentru cele mai pretențioase gusturi.

photo: Evernisaj
photo arhivă personală; am rugat-o pe sora mea să pozeze pentru mine. a fost încântată să pozeze într-o ținută care și mie îmi place. știe că îmi plac pantofii roșii. la cererea publicului 😊( glumesc) mă pregătesc și eu pentru un shooting 😊

În magazinul Evernisaj se găsesc produse atât pentru femei cât și pentru bărbați.https://www.instagram.com/p/CKpAMD2lD1C/?igshid=1hqq1m4xkbrub

photo: Evernisaj

Pentru copii am găsit sute de produse. Te poți înregistra cu pagina de facebook sau poți crea un cont și poți beneficia de promoții și oferte.

Stilul meu? Stilul elegant. Și da, în geamantanul adus cu mine la Londra, am înghesuit cât de multe haine Evernisaj am putut.

Jobul din Londra a fost pentru o perioadă scurtă de timp. A fost o experiență frumoasă. Am găsit branduri de top din lumea modei la felul cum si pe magazinul Evernisaj România găsești.

Alegeți să fiți originali, smart and chic cu Evernisaj! E mișto rău! Pe bune!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021, proba nr. 6, sponsor Evernisaj (https://www.evernisaj.ro)

6 gânduri despre “Smart and chic, and…fii tu însuți-Evernisaj

 1. Imi plac experientele tale, de fapt imi place cum povestesti despre ele…si-mi plac pantofii rosii!!!! Doamne, cat imi mai plac! Te imbratisez!

  Apreciat de 1 persoană

  1. ☺️ multumesc mult!!! mi-ai facut ziua mai frumoasa! ♥️
   si mie imi place mult, mult, despre tine! ai tu un stil cuceritor de a scrie si esti si sexy si frumoasa.
   tare m-as bucura sa te am pe facebook, dar nu indraznesc sa te intreb.
   cu drag te imbratisez si eu! 🤗

   Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise acum.