52 shades of love, the most beautiful touching thoughts:

“-Mi-ar plăcea să nu ne mai jucăm jocuri idioate, mi-ar plăcea să spui tu ce vrei și dacă nu spui, să-ți iei. Asta e definiția unui bărbat adevărat pentru mine: ăla care nu mă face să mă gândesc la următoarea lui mișcare.” Irina Alexe-“Jocul”

“Aici vom fi noi doi, fără durerea lumii trecute. De aici vom începe din nou, împreună, și nu se va termina niciodată.” Ionel Anghel-“Poveste prea scurtă”

“Nu există loc de eroare si interpretări pe tabla înscrisă cu cretă de stele a Destinului.” Alina Elena Bratu-“Împlinire”

“Există multe începuturi și aproape la fel de multe finaluri de poveste în viața noastră dacă o privim retrospectiv.” Margareta Cloșcă-În căutarea lui Vlad”

“Imortalizam nunta cerului cu marea, din puntul zero până la crescendo. Se iubeau de veacuri, pașnic, creând gelozii” Cristina Dumitru (Ina)-“Dicționar de vacanțe”

“Hai sa fim sinceri până la capăt! […] Te voi duce acolo unde mi-a crăpat inima. Acolo unde am simțit că se surpă pământul și eu devin praf în vânt.” Irina Georgiana Filip- Niloufar spune “Nu”

“O iubesc pe fata asta. Mai mult decât orice. Nu pot s-o pierd. Nu vreau s-o pierd. Răspunsul vine ca o ploaie de vară, cu lacrimi în ochii ei verzi, minunați.” Corina Finta-“ Broasca cu un ochi alb și unul verde”

“Cu degete înghețate deschise ușa. Privi prostește spre sticla de șampanie scumpă care se odihnea pe raft. Ochii i se umplură de lacrimi. O înșela!” Livia Furia-“Gesturi mărunte”

“Am simțit că sunt martorul incomod al iubirii dulci sărate de la malul mării turbate. M-am desprins, privind în continuare. Scrutând, fugind de propriile mele trăiri…” Simona Gânj- “Jurnal de călătorie și viață (fragmente)”

“Nu înțelegeam ce se întâmplă, așteptam ca răspunsurile să vină de la el. M-a privit lung, a zâmbit și a spus doar atât: -Deci tu ești cea pe care trebuia să o aștept, cea de care trebuie să am grijă pentru tot restul vieții.” Leila Sandra M.-“Lumini fosforescente”

“Nu aveam cum s-o uit vreodată. Era prima ființă de care m-am îndrăgostit, prima femeie căreia i-am pus sufletul pe tavă.-Mi-ar fi plăcut să am doi copii cu tine. Inima mi-a tresărit.” Larisa S.Maria-“13 august”

“Ploaia acompania acel cântec pe doua voci care se auzea din ce în ce mai tare. Mintea lor era într-o altă lume, un univers luminos din care nu ar fi vrut să se mai reîntoarcă.” N.Marianne-“Confruntarea (fragment)”

“Era înaltă, zveltă, frumoasă și supărată. Când era așa, privirea îi devenea absentă, cuvintele treceau pe lângă ea. Își construia un înveliș de tăceri și mă simțeam pierdut pe altă planetă.” Cristi Nedelcu-“Fata poem”

“Au nevoie unul de altul ca de aer. Își spun tot cu nesaț, călătoresc împreună prin meandrele vieților lor complicate de ani de compromisuri în numele datoriei-două nefericiri acceptate.” Vera Oren-“Camera 25”

“Fiecare pas îi ducea către o altă lume. În lumea aceea nimic nu mai contează, totul se uniformizează și se deformează în aceeași măsură. Acolo nimeni nu mai întreabă cine ești.” Petruța Petre-“Sfârșitul jocului”

“O senzație ciudată l-a cuprins: Atunci a știut că acesta e sentimentul suprem al fericirii, știrbit doar de nerabdarea de-a ajunge în casă. -Zbor! Ce înalt sunt!” Cătălina Popa- “Toporașul îndrăgostit”

“Veneau din două lumi opuse, cu diferențe și prejudecăți, dar timpul le-a estompat. Ea era drăgălașă și iubitoare, el îndrăgostit și înțelept. Așa că au țesut amândoi legenda. Legenda unei iubiri mari și împlinite…” Paulina Popescu-“Visătorii și iubirea, o poveste canadiană”

“Dar s-a terminat și s-au ridicat toți în picioare. Lui Sorin i s-a părut că s-a sfărșit și viața, nu doar filmul. Aveau să se despartă. Niciun cuvânt nu se rostise între ei. Doar câteva priviri speriate, pe ascuns.” Costin Preda-“Patria”

“Gurile rele spun că bărbații preferă relațiile cu femei mai puțin inteligente, probabil din mai multe motive. Pe mine, în schimb, m-au atras mereu cele frumoase și deștepte. Frumușele am găsit destule, din cele cu minte mai rar, dar să întâlnesc una cu ambele calități era o performanță.” Petru Racolța-“Fata de la prima masă”

“Se priviră îndelung fără cuvinte și un dialog mut, un duel al vieții și al morții se petrecu prin perdelele de lacrimi. Femeia își lăsă umerii în jos. Era învinsă. Iubirea câștigase în fața profesiei.” Monica Stan-“Dincolo de noi”

“Bărbatul cu ochii negri se transformă într-un bărbat frumos și puternic. Pământul se zguduie când el pășește. Vorbește rar, dar atunci când o face vocea groasă duduie în concordanță cu forța interioară pe care o ascunde.” Oana Olga Stroe-“Garsoniera ambulantă”

“Sunt perfectă chiar dacă mint, mormăi. Mint din neputința de a-mi accepta trecutul. Și nici măcar nu sunt vinovată de el. Paletele morilor de vânt olandeze fluturară de câteva ori pentru a usca lacrimile care șiroiau, dar pe care ea nu le accepta.” Bianca Timșa Stoicescu-“Fără cuvinte”

Desigur, toate aveau o și o explicație științifică în spate, dar ea prefera metaforele din topor și asta făcea parte din șarmul ei. Cât o mai iubise! O iubise din primul moment când o văzuse și nu încetase să o iubească.” Daniela Toader-“O iubire-Buchetul”

“Pe drum spre biserică, se simți ca-n copilărie când se întorcea seara cu lumina sfântă de Înviere care se stingea de nu știu câte ori până ajungeau acasă și ei, copiii, tot aprindeau unii de la alții. Fără să-și dea seama, fața ei deveni zâmbitoare la amintirea acelor vremuri bune.” Florina Turugă-“Un nou început”

“Cred că mi-a fost teamă de iubire. Am ținut-o în mine fiindcă mi-a fost frică de cum voi trăi cu ea prin preajmă. Nu am știut s-o prețuiesc. O eliberez. Declar. Ți-o ofer. Nici nu cred că va trebui să o cauți.” Irina Cristina Țenu-“O poveste…dintr-o carte”

4 gânduri despre “Inima nu face riduri-autorii

Comentariile sunt închise acum.