infumurare?

mda! gen: priveste-ma, dar nu ma atinge!

citeste-ma, dar nu ma interpreta!

( morala: mai bine taci!)

20 de gânduri despre “infatuare

  1. cand cunosti foarte putin autorul sau chiar deloc, da, e mai bine sa pleci in tacere. mi-au placut articolele, am lasat niste ganduri pe acolo, dar am vazut o oarecare retinere. e o persoana despre care am aflat ca are un nume in jurnalistica si televiziune.
   daca esti pe retelele de socializare, pe platformele unde iti lasi articolele, inseamna ca iti asumi si interactiunea cu cititorii tai. asa imi trebuie. tocmai ce spuneai si tu acum cateva zile ca uneori e mai bine sa treci fara sa spui nimic. 😊imbratisari, Potecuta! 🤗

   Apreciază

   1. Auoleu, stai, tu ai păţit ceva de chiar. Am crezut că e doar o concluzie trasă-n timp, la modul general..
    Uf. E complicat. Pe FB am văzut unele reacţii din partea unor oameni pe care îi admir. Că-s actori, cântăreţi, prezentatori. Îi ştiam doar prin prisma talentului lor, prin ce au vrut şi au lăsat să se vadă.
    Am prins câteva replici care m-au surprins şi cumva mi-au lăsat un gust tare amar. Rămân în bula mea şi evit să citesc şi comentariile în cazul lor.

    Apreciat de 1 persoană

    1. am vazut o oarecare deschidere, un zambet impartit in stanga si in dreapta, articolele curg si scrisul te atrage… o bucurie sa citesti ceea ce scrie. imi dau si eu cu parerea ca bla bla bla, dar la modul sincer si plecat asa din inima si…nimic. mai trec pe acolo, iar emotii, articolul irezistibil la care nu poti sa taci din gura, las niste ganduri acolo, si ce sa vezi? imi raspunde cu semnul intrebarii. hahaha. nu mai trec in viata mea pe acolo! 😂

     Apreciază

     1. Hahaha, mda. Înseamnă că-i pe un soclu din ăla pentru zeităţi. Orice-ar fi, orice ar fi făcut în viaţă, dacă i se pare c-a picat pe pământ, printre noi, plebea, dintr-o floare de crin ca să ne ilumineze… pentru mine e egal cu zero. Oricând prefer o vorbă-două cu fata care-şi cere scuze când mătură dimineaţa în staţia de autobuz. E chiar simpatică, parol, am testat. 😉
      M-am ferit într-o dimineaţă, că dădea cu mătură pe lângă mine: „stai acolo liniştită, că numa o ţâră trag aci, nu te deranja, doar n-oi da peste tot” 😀 😀 Delicioasă!

      Apreciat de 1 persoană

      1. 😂😂 , vai, mi-ai facut dimineata mai frumoasa! te iubesc! (ganduri dragi pentru fata care da cu matura! 🧚🏽 ca-i simpatica rau) lasa ca nu mai umblu eu aiurea si stau cuminte! 😂 am doua ore de cand am ajuns acasa si ma chinui sa adorm. ce sa nai adorm! uite ce dimineata frumoasa! pup cu drag, Potecuta mea inteleapta! ♥️

       Apreciază

  1. un fel de dezamagire. stai un pic! 😊 “ oamenii nu sunt ce altii vor sa fie…” e furata de la tine. atat de mult mi-a placut incat am pus cuvintele tale intr-un biet articol de-al meu. da, Cosmisian! cand ai o explozie de sentimente, uneori e mai bine sa taci!
   categoric! cata suparare! 😊

   Apreciat de 1 persoană

    1. “tu scrii chiar si atunci cand nu scrii”asta nu am spus-o eu, au spus-o altii. nu sunt eu atat de geniala. tie ti se potriveste manusa treaba asta cu scrisul. ti-am spus de multe ori ca esti risipitor de cuvinte. ca le lasi pe oriunde. eu am luat cuvintele alea cu grija si le-am impaturit bine. le-ai lasat la mine cand eram Sofisticata. bine ca le-am pastrat! contul ala l-am sters.

     Apreciază

Comentariile sunt închise acum.