am citit “Pasi”, scrisa de Em Sava si Axel https://savatoronto.com/ , https://textepefata.wordpress.com/ , cand eram in Liverpool. curand imi voi lasa aici gandurile despre cat de mult m-a rascolit povestea. la fel de mult vreau sa citesc “Ana” pe care vreau sa o am cat mai curand. spune lumea ca-i pretioasa!

povestea lui Cosmisian https://gandurineinfinite.wordpress.com/ nu am citit-o inca, dar am gasit cartea acasa. cu putin noroc o incep in seara asta. asa cum il stiu pe Cosmisian din paginile de blog , va fi o lectura intr-un labirint de ganduri. pentru mine e o adevarata provocare.

pe Aura https://aurablupu.com/ vreau la fel de mult sa o citesc. are un soare molipsitor in suflet si in privire. vreau sa o cunosc dincolo de articolele de pe blog.

nu am spus-o eu, au spus-o altii : “ o carte este un vis pe care il tii in mana”.

nu au spus-o altii, o spun eu: intr-o carte simti bataile inimii celui ce a scris-o.

si atat!

7 gânduri despre “the wordpress writers

   1. Pe Siono o să o vezi pe blog imediat ce apare (și pe fb, evident), în rest sînt prin reviste poezii și proze scurte, o să le fac o categorie separată pe blog. Carte… sper acum, prin octombrie, să apară prima, așa mi-am propus și am și alte planuri/idei în minte…
    Mulțumesc frumos tare, te pup și eu!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise acum.