lansez o provocare adresata urmatorilor 10 autori care vor republica un articol de suflet, unul pe care l-au scris cu mult timp in urma. cel mai de suflet articol, the best of you, cu raspunsul la intrebarea:”ce s-a schimbat de atunci, ce amintiri va rascolesc?”

daca te regasesti printre cei 10, accepta provocarea si provoaca alti 10 autori.

multumesc!

🙂

https://potecidedor.wordpress.com

https://melancolisme.wordpress.com

https://ecoarta.wordpress.com

https://semaiintampla.com

https://endorfinul.wordpress.com

https://sticri.home.blog/

https://mysoul244.wordpress.com

https://lafeeblanche.wordpress.com

https://gandurideoclipa.wordpress.com

https://gandurineinfinite.wordpress.com/

photo:tumblr

 

 

 

16 gânduri despre “10…

  1. eu multumesc, draga Endorfinule! nu e nicio intarziere. posteaza la tine pe blog, mie imi apare articolul in “followed sites”. multumesc inca o data ca ai acceptat provocarea! 🙂

   Apreciază

 1. Mulțumesc frumos!
  Am să, și te voi ruga să mă ierți pentru întâzierea care are să fie, trebuie să mă uit prin blog și mă gândesc deja că are să-mi fie greu să aleg. Nu fiindcă toate scrierile îmi sunt minunate, ci dimpotrivă.
  Am nevoie și de timp. Mai ales de asta. Dar îți mulțumesc și îți apreciez mult gândul îndreptat și spre mine.

  Apreciază

 2. Îţi mulţumesc mult de tot că te-ai gândit şi la mine. Îmi va fi teribil de greu. Că tot ce am scris, am scris din suflet şi nu cred că voi putea alege. Dar îmi voi face timp să recitesc, să răscolesc, voi căuta ceva. Voi pune eventual cu link în altă postare. Din 2013, de când am blogul, nu am făcut niciodată repostare şi vreau, cât mai pot, cât mai am încă inspiraţie, să nu prea fac. Dar când voi găsi ceva, voi scrie articol despre provocare şi voi pune link. Însă voi face cum fac la toate lepşele, las la libera alegere, nu voi nominaliza eu.
  Mulţumesc încă o dată!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Iti multumesc pentru invitatie si pentru aprecieri. Blogul meu are mai putin de un an iar eu doar traduc unele articole spirituale pe care le consider interesante. Ca sa fiu sincer, nici pe astea nu le traduc foarte bine pt ca eu sunt de „formatie tehnica” si uneori imi lipseste „limbajul adecvat” pentru acele traduceri. Cu toate ca ma simt onorat si „mandru-n Ego” pt ca sunt pe acea lista cu 10 bloguri, o sa-mi vad lungul nasului si nu o sa particip, pur si simplu pentru ca eu nu am propriile mele articole. Imi e cam jena sa ma laud doar cu o traducere „imperfecta”, autorul fiind practic altcineva.
  Daca as alege un articol tradus de mine as indrazni sa pun aici un link catre ceva care nu are termen de expirare…😊😊
  https://sticri.home.blog/2019/11/27/intelegerea-legilor-universale/

  Doresc sa ma intelegi si sa nu o iei personal.

  O zi minunata!

  Apreciat de 1 persoană

 4. multumesc Issa! o spun cu sinceritate! uite, eu nu am stiut ca tu scrii pe blog de numai un an si cateva luni 🙂 . nu am stiut ca Mishuk e sagetator si scrie de 15 ani. 🙂 astept cu nerabdare articolele voastre! si nu numai eu… iti multumesc!

  Apreciază

 5. tu știi ce înseamnă să pui un săgetător să aleagă ce e mai bun din munca lui?
  și oricum, n-aș putea posta poezia mea de suflet… pentru că e interzisă :))))))

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise acum.