provocare!


filmul este o comedie satirica despre …o muza extravaganta si un scenarist celebru aflat intr-o criza de inspiratie. deloc nostim, amuzant sau hazliu ci, in viziunea mea, mai degraba ridicol, filmul m-a pus pe ganduri. pentru mine, sa fiu aici, sa am un blog, nu a fost dintr-un chin al creatiei sau un act suprem al inteligentei mele. o spun cu toata sinceritatea, a fost acel must have, cool as fuck, pe care trebuie sa-l ai. intre timp mi-am pierdut exaltarea si mi-am dat seama cat sunt de confuza. “fii tu insati, dar daca esti proasta nu insista!”. nu va fi despre iubire, mi-am spus. si am scris despre iubire. nu va fi despre mine! nu am gasit alt personaj decat pe mine. nu va fi despre el si nici despre un alt el.

a fost despre el si despre un alt el! am spus: a fost! piesa aia care urla la radio cand am plecat intr-un iulie atat de fierbinte, al naibii ai dat-o la maxim. mi-au ramas si acum cuvintele in minte: sa pleci e usor, sa ramai e greu.

 

pana imi sterg blogul, problema asta cu muza, una serioasa fiind, una peste alta, voi despre cine scrieti?

10 gânduri despre „provocare!”

 1. Am văzut cândva filmul. (Sper să fie același, după cele câteva cuvinte cel descriu).
  Eu am blog cu totul întâmplător. Dintr-o, să-i zicem, nevoie de moment. Nici pe departe nu fusese un must have …monden. Nici acum nu este așa.
  E locul în care las câte un gând dintre cele n-șpe miliarde care mi tranzitează mintea într-o singură zi. ( știu, e mult; si am mai fost întrebată dacă nu mă obosesc; păi…sunt eu)
  E locul care a adus după sine foarte multă bucurie. Și întristare. Și o grămadă de alte stări, sentimente.

  Fiindcă scriu urmare a ceea ce simt, gândesc, citesc, sau doar imaginez, nu pot spune că nu e despre mine. Desi chiar și eu îmi spun câteodată că n-ar fi. Că doar bat câmpii, cum s-ar zice…
  Dar este. Îmi aparține în totalitate. Fie și doar prin nevoia ce stă la baza fiecărui cuvânt ce se așază acolo. Ea e pornită din mine, e a mea.

  Apreciat de 2 persoane

  1. am exagerat putin. primul blog l-am avut cu multi ani in urma. stiu, e o parte din noi si despre noi. tu nu bati campii! citesc tot ce scrii si ascult muzica ta. de fapt, iti citesc bataile inimii, am vrut sa spun! 🙂 si esti unica!

   Apreciază

 2. Eu scriam cândva chestii pe care le credeam inteligente 😦
  Acum scriu ca reacție la cele ce se întâmplă. Chiar și cărțile pe care le citez sunt alese în funcție de cele ce se petrec în jur. Încerc, însă, să nu explic chiar tot și să las libertate cititorului.

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.