mesajul pe care l-am scris aseara si pe care apoi l-am sters, era un mesaj pentru bloggerii wordpress care stiu sau care au experimentat drumul protejarii proprietatii intelectuale, vorba fiind de drepturile de autor, post mortem, pentru blogul Cameliei.
am trimis un email la WordPress dar mesajul a ajuns pe forumul WordPress.
nu vreau sa intru in viata privata a Cameliei pe care am cunoscut-o doar din pagini facebook sau de pe blog. am inteles ca atat blogul cat si pagina ei de facebook, au fost sub o discretie absoluta. Camelia nu a impartasit cu nimeni din familie scrierile ei. pentru ca nu pot face mai mult, astept raspunsul de la WordPress sau ideile voastre. in modesta mea opinie, protejarea blogului Cameliei cu drepturi de autor este protejarea creatiei ei pe care a facut-o publica pe aceasta platforma.

4 gânduri despre “mesaj pentru bloggerii wordpress!

    1. povestea este un pic mai trista dar o las ascunsa. astept raspunsul WordPress. daca as avea resursele necesare as apela la o editura. este cineva acolo, un suflet drag Cameliei si daca s-ar intampla lucruri minunate, sufletul asta ar putea sa treaca mai usor mai departe.multumesc, contesa!

      Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise acum.